Sinterklaas Strooigoed

Sinterklaas strooigoed met knapperige kruidnoten of pepernoten en zachte schuimpjes is een absolute must voor een heerlijk Sinterklaasfeest. Verras je werknemers met Sinterklaas strooigoed in een gevulde weckpot of kies voor de grootverpakking voor Sint en zijn pieten. Tezet is dé groothandel in Sinterklaas strooigoed.

Alle Strooigoed, kruid- en pepernoten

Overheerlijk Strooigoed Sinterklaas

Wil je heerlijke strooigoed bestellen voor een onvergetelijk Sinterklaas dit jaar? Je bent dan op het juiste adres bij TEZET, wij zijn groothandel en leverancier van strooigoed Sinterklaas. Het Sinterklaas strooigoed dat je in onze webshop kunt kopen is namelijk van de beste kwaliteit.

 

Daarnaast kan je niet alleen kiezen uit diverse kant en klare pakketten, maar ook uit zelf samengestelde strooigoed pakketten of kleine uitdeelzakjes strooigoed. De inhoud aan knapperige kruidnoten en zalig Sinterklaas snoepgoed waarborgt lekkers voor ieder wie zoet is! Bestel nu bij TEZET en geniet van het heerlijke Sinterklaas strooigoed. Ons Sinterklaas strooigoed en snoepgoed is de perfecte toevoeging voor jouw feestelijke periode en zal zeker een glimlach op ieders gezicht toveren!

Hoogste kwaliteit Strooigoed

Met Sinterklaas strooigoed van strooigoed groothandel en leverancier TEZET strooit iedere Piet snoepgoed van de hoogste kwaliteit. Zo komt het Sinterklaas strooigoed, bestaande uit de ambachtelijk bereide kruidnoten en pepernoten van niemand minder dan Bolletje.

Strooigoed van Bolletje staat bekend om zijn unieke en overheerlijke smaak en natuurlijk het knapperige karakter. Bestel nu jouw Sinterklaas strooigoed gemakkelijk online!

…of Sinterklaas strooigoed afgestemd op jouw wensen

Naast de kant en klare pakketten, bieden we je ook de mogelijkheid om een pakket strooigoed in te kopen dat volledig is afgestemd op jouw wensen. Kleine zakjes strooigoed of uitdeelzakjes strooigoed voor op school, grote zakken of echte grootverpakkingen strooigoed. Wij bieden het strooigoed aan in doosjes van 3 KG: MULTO

 

Ook kunnen we jouw strooigoed verpakken in een jute zak voor nóg meer sfeer op Pakjesavond of er een persoonlijke boodschap of jouw logo aan toevoegen. Neem voor dergelijke vragen gerust contact met ons op via 0316-282831 of het contactformulier. Onze medewerkers luisteren graag naar jouw wensen. Zo weet je zeker dat je het juiste Sinterklaas strooigoed kiest!

Vers & Verzorgd strooigoed bij je bezorgd

Je kan jouw bestelling ophalen bij ons op kantoor, maar wij bieden ook mogelijkheid om het bij je te bezorgen. Bij de bezorging van jouw Sinterklaas strooigoed hebben we het strooigoed meestal apart verpakt, zodat het heerlijk vers blijft. Uiteraard kunnen we het strooigoed ook verpakken in onze unieke jute zakken. Dit zorgt voor extra sfeer op het moment dat de Zwarte Piet het snoepgoed gaat strooien. Één ding is zeker: door Sinterklaas strooigoed te bestellen bij TEZET verzorg je in december een fantastisch kado voor de hele afdeling!

 

Bestel dus gauw het allerlekkerste strooigoed via onze webshop!

Strooigoed kopen?

Ben je op zoek naar heerlijke Sinterklaas snoepgoed en strooigoed van de beste kwaliteit? Zoek niet verder dan Tezet! Wij hebben een ruim assortiment aan ambachtelijk gemaakte lekkernijen, van traditionele pepernoten en gevulde speculaas tot chocoladeletters en marsepein. 

 

Maar het gaan niet alleen om de smaak: wij bieden ook een ruim assortiment aan snoep- en strooigoed in verschillende verpakkingen, van kleine uitdeelzakjes tot samengesteld strooigoed pakketten. Onze Sinterklaas pakketten maken van elk cadeau een feestje. Koop jouw strooigoed bij TEZET!