Paaspakketten van € 7,50 - € 10,00

Originele goedkope Paaspakketten, leuk om te geven, nog veel leuker om te krijgen! Wat dacht je van een origneel houten kistje met lekkere Paaseitjes? Ook voor na de Pasen een mooi cadeau. Of een origineel vogelhuisje of omeletpannetje gevuld met heerlijke eitjes.

Alle Van € 7,50 - € 10,00

Originele Paasgeschenken van € 7,50 tot € 10,00

Als je een bepaald budget hebt uitgetrokken voor unieke geschenken tijdens Pasen, neem dan eens een kijkje tussen onze originele Paaspakketten van € 7,50 tot € 10,00.

Alle kanten op met Tezet

Of je nou op zoek bent voor je personeel of relaties, met Tezet kan je alle kanten op. Zo heb je de mogelijkheid om 40 stuks, maar ook 1000 artikelen te bestellen. En heb je zelf ideeën of wensen voor een origineel Paaspakket? Dan horen wij dit graag van je. We werken namelijk graag samen een idee uit om zo een nog origineler Paaspakket te maken. Daarnaast leveren wij onze geschenken met zorg en een versheidsgarantie. Bovendien zijn de meeste van onze chocolade artikelen RAINFOREST ALLIANCE CERTIFIED.

 

Bekijk dus snel onze originele Paaspakketten en maak je keuze!
Je hebt de keuze uit een groot aantal originele Paaspakketten. Al deze geschenken bestaan uit een creatief omhulsel en een overheerlijke vulling. Denk bijvoorbeeld aan een met kuikens bedrukt Paastasje, een metalen Paasgieter of een houten vogelhuisje. De inhoud hiervan bestaat onder andere uit chocolade paaseitjes, Paasstolletjes, en Paaskransjes. Uiteraard zijn dit maar een paar voorbeelden om je een idee te geven van ons assortiment.

Maak het persoonlijk

Aan de meeste originele Paaspakketten voegen we ook labels toe. Hier staat standaard ‘Vrolijk Pasen’ op, maar je kunt ook een persoonlijke boodschap of je logo aan ons doorgeven. Wij drukken deze voor je af en zo maakt je het Paaspakket nét wat origineler.